Tartine cu ciuperci și rozmarin

bucătăreală
November 2, 2016

Rețeta nr.5 #LaMineSubNucChallenge; campanie-experiment desfășurată între 27 martie și 30 aprilie, 2016; vegan only (postul Paștelui, mai românește zis).

Tot pentru zile în care vă simțiți vitezomani și nu aveți vreme de pierdut în bucătărie (deși știm cu toții că în rai n-ai cum să pierzi vremea) vă recomand ceea ce Ilinca numește burger cu ciuperci și rozmarin. Eu o să-i zic tot chiftică, că la burgeri trebuie să ai gura lui Steve Tyler ca să poți mușca din ei și eu prefer aranjamentul tip tartină (tapas cum îi zice în Spania) și pentru că îmi place să reduc din consumul de pâine. Așadar la „burgerul” de față să nu vă lipsească praful de usturoi, rozmarinul și capacul de pe tigaie, ca să nu se usuce pălăriile.

tartine-cu-rozmarin2

P.s. Într-un final am renunțat la castraveciorii murați și m-am rezumat la ceapă verde și roșii. Gustul ăla zemos și fresh era deja complet pentru mine.

P.s. 2 Se face în 10 minute treaba asta, cu tot cu spălat, curățat, gătit  și pus în farfurie.

gif-5.gif

*Campania #LaMineSubNucChallenge s-a desfășurat pe Facebook, sub formă unor gif-uri atașate unui text (cel pe care l-ați citit mai sus) și a avut parte de un succes neașteptat datorită abordării umoristice. Ele sunt centralizate pe blog și prezentate într-o formă fresh, adică mai retro, adică aparanet m-am contrazis, dar ați prins ideea. Howdy!

**Această rețetă a fost postată pe Fb pe data de 1 aprilie și NU a fost o păcăleală.

SHARE

Related Posts
Featured
::
Clătite cu ciuperci
::
Ajoblanco – „no besos” soup
::
Chiftica de fasole
MENU