Burrito jambon

bucătăreală
November 2, 2016

Rețeta nr. 9 #LaMineSubNucChallenge; campanie-experiment desfășurată între 27 martie și 30 aprilie, 2016; vegan only.

Acest BURRRRITO este de n-șpe mii de ori mai fain decât cel cu carne. Toată treaba e să condimentați bine toate ingredientele gătite. La rețeta originală pasta de avocado era…pastă. La mine, pentru că nu am mai avut chef și timp să-l las să se coace cum trebă, l-am tocat așa mai tare cum era, dar tot a ieșit bun. Am pus multă lămâie în compoziție și în combinație cu usturoiul a ieșit până la urmă un semi-guacamole foarte gustos.

gif-9.gifCa lipii am luat din alea uriașe, cât capacele de canalizare, dar nu-i bai, că le-am tăiat în două și am rulat burrito ca pe un cornet. I-am pus rapid un elastic la fund, că n-am avut la îndemână ceva ață de cânepă mai fancy, și rezultatul final a arătat ca un jambon din ăla de atârnă prin carmangeriile spaniole. Lipiile libaneze sunt fără E-uri, ca să înțelegeți alegerea făcută. Din rețeta originală mi-au lipsit roșiile (așa de grozave îs alea din Spania că mi-au mucegăit în frigider în două zile) așa că am compensat cu un sos de chilli și niște tofu rămas de ieri. Să vă fie de bine vouă și prietenilor, că rețeta asta e pentru mai multe guri flămângioase.

2

*Campania #LaMineSubNucChallenge s-a desfășurat pe Facebook, sub formă unor gif-uri atașate unui text (cel pe care l-ați citit mai sus) și a avut parte de un succes neașteptat datorită abordării umoristice. Ele sunt centralizate pe blog și prezentate într-o formă fresh, adică mai retro, adică aparanet m-am contrazis, dar ați prins ideea. Howdy!

**Această rețetă a fost postată pe Fb pe data de 8 aprilie.

SHARE

Related Posts
Featured
::
le Sandvich cu vânătă
::
Falafel
::
Omelette cu tofu
MENU