il Panino mediteranean

bucătăreală
November 3, 2016

Rețeta nr.11 #LaMineSubNucChallenge; campanie-experiment desfășurată între 27 martie și 30 aprilie, 2016; vegan only (postul Paștelui, mai românește zis).

Ieri am făcut 3 ori BOOM cu niște wrap-uri mediteraniene delicioase. Nu am întâmpinat nici o problemă, exceptând faptul că MI S-A SPART VASUL DE STICLĂ ÎN CUPTOR…CU TOT CU MÂNCARE X(

panino2

Dar să nu credeți că l-am scos de acolo. Nu! M-am enervat și l-am lăsat acolo să mi se coacă legumele așa cu ele împrăștiate. Ideea este să VĂ UITAȚI PE ETICHETA VASULUI când îl cumpărați, ca să vedeți câte grade suportă. Na…șmecher bucătar mai sunt dacă mi se bulesc ustensilele. În sfârșit! Măcar de rezultatul final am fost mulțumită. Mai am și amu. Mă duc să înfulec.

https://media.giphy.com/media/26AHvQEHGqqBXaWbK/giphy.gif

*Campania #LaMineSubNucChallenge s-a desfășurat pe Facebook, sub formă unor gif-uri atașate unui text (cel pe care l-ați citit mai sus) și a avut parte de un succes neașteptat datorită abordării umoristice. Ele sunt centralizate pe blog și prezentate într-o formă fresh, adică mai retro, adică aparanet m-am contrazis, dar ați prins ideea. Howdy!

**Această rețetă a fost postată pe Fb pe data de 5 aprilie.

SHARE

Related Posts
Featured
::
Masterchef to be
::
Herta Muller descompune reviste și compune poezii
::
Ajoblanco – „no besos” soup
MENU